Enkle DIY Reparasjonstips For Bilen Din

Enkle DIY Reparasjonstips For Bilen Din

Bilen din kan være en avgjørende investering siden du trenger den for å komme på jobb og tilbake, blant andre steder. Det er viktig å lære mer om bilreparasjoner hvis du ikke er kjent med dette emnet. Hvis det er tilfelle, les denne artikkelen og lær hvordan du gjør enkelt vedlikehold!

Gjør deg kjent med dashbordet på bilen din. Dashbordet skal vise fem forskjellige typer advarsel, inkludert kontrollmotorlyset, oljetrykkadvarselen, en dynamoadvarsel, en temperaturadvarsel og en bremseadvarsel. Lær å gjenkjenne disse forskjellige lysene, slik at du enkelt kan identifisere hva som trenger din oppmerksomhet.

Når du prøver å få et estimat for kostnaden for bilreparasjonene, spør teknikeren hvordan de beregner kostnaden. Det er noen butikker som belaster deg er en flat sats for deler og arbeidskraft, men andre vil prøve å belaste deg et gebyr for hver time de bruker på å fikse bilen din.

Kommuniser med mekanikeren din så mye som mulig. Forklar problemene du har møtt med bilen din, og ikke nøl med å stille spørsmål til mekanikeren din hvis du ikke fullt ut forstår reparasjonene som trengs. Spør om priser og ikke la mekanikeren fikse bilen før du fullt ut forstår kostnader.

Når du tar bilen til bilbutikken, må du sørge for at du ikke har lagt igjen noen elementer i den. For å få jobben gjort, kan mekanikk måtte fjerne tingene dine, og hvis noe skulle ende opp med å mangle, kan de ikke holdes ansvarlige. Tøm kofferten din også.

Finn en anerkjent bilverksted i ditt område og ta bilen dit hver gang den trenger service. Du bør prøve å ha samme mekanikerarbeid på bilen din når du tar den dit. Dette hjelper mekanikeren til å bli kjent med kjøretøyet ditt, slik at han vil legge merke til problemer raskere enn noen andre.

En bulk eller ripe i en plast støtfanger er veldig lett å fikse. Start med å kutte bitene som stikker ut fra bulken til kantene er glatte. Du kan deretter bruke et fyllstoff for å få bulken til å forsvinne. Sand over området og maling for å skjule reparasjonen.

Hvis du betaler for å få nye deler installert i bilen, spør mekanikeren om du kan se dem. Det er ingen grunn til at han bør nekte å la deg se hva du har betalt for. Hvis du har noen indikasjon på at elementene ikke er nye, fortell mekanikeren at du vil få arbeidet gjort andre steder.

Hvis du føler vibrasjon når du kjører eller har problemer med å styre hjulet, bør du se på bilen din. Problemet kan være årsaken til feiljusterte hjul, en ødelagt overføring eller en skadet suspensjon. Du bør få problemet sjekket før det blir verre.

Bilpleie er førsteprioritet. Lære enkle vedlikeholdsteknikker vil hjelpe deg å spare penger. Når bilen ikke kjører riktig, og du tror det kan trenge reparasjoner, husk disse tipsene.